Kassasystemen, kassasoftware & winkel automatisering

Tabby

De Tabby is een compleet kassasysteem ingebouwd in een bonprinter. De afrekensoftware bevindt zich op een SD-kaart aan de achterzijde van de printer. De Tabby is via uw netwerk (accespoint) draadloos te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal. Er zijn maximaal 8 verschillende apparaten te koppelen aan de Tabby zonder aanschaf van een extra licentie. Daarnaast is uw zaak altijd in beweging (nieuwe producten, meerdere kassa's of handhelds). In een handomdraai tovert u uw smartphone om in een extra handheld of gebruikt u uw extra PC als afrekenterminal. De Tabby is ondergeschikt aan de apparatuur, die keuze is aan u.

Met uw terminal (touchscreen kassa) kunt u middels uw browsers (Google Chrome, IE of Firefox) inloggen op de bonprinter. Dit gaat via een lokaal netwerk, u kunt de terminal uiteraard ook rechtstreeks aansluiten middels een ethernet aansluiting. Na het inloggen kunt u direct beginnen met registereren. Elk apparaat met een browser is geschikt om met de Tabby af te rekenen.

Kortom, in drukke tijden kunt u makkelijk opschalen zonder bijkomende kosten!

Tabby kassa

 

Tabby ipad kassa

 

Lage kosten

De Tabby is een prima oplossing met lage kosten. De Tabby is geschikt voor alle apparaten die beschikken over een browser (internetscherm). Hierdoor is bestaande hardware ook in te passen en realiseert u in een handomdraai een nieuwe werkplek voor het afrekenen. Dit kan zowel met een bestaande tablet alsmede met een nieuwe terminal.

Gebruikersvriendelijkheid

De Tabby is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en makkelijk te leren. Het systeem werkt intuitief en behoeft nauwelijks uitleg voor uw personeel. Met het kassasysteem van de Tabby kunt u snel en accuraat aan de slag met afrekenen. Als manager kunt u realtime (over de hele wereld) zien hoe uw omzetten ervoor staan, de Tabby beschikt over een uitgebreid dashboard met alle omzetgegevens. Hierdoor houdt u altijd overzicht en grip. Dat is wel zo fijn.

De voordelen

 • Flexibel, makkelijk op te schalen, uitgebreid managementdashboard
 • Kostenbesparend, lage aanschafprijs en geen licentiekosten
 • Functioneel, geen overbodige stappen
 • Eenvoudig, makkelijk te bedienen (toetsgrootte in te stellen)
 • Tolerant, aparte medewerkers login
 • Veilig, managementinformatie alleen toegankelijk voor managers
 • Overzichtelijk, duidelijke schermen en makkelijk in gebruik

Wat ontvang ik?

Als u de Tabby bestelt ontvangt u een bonprinter met een licentie voor het gebruik van de software. De keuze voor een touchscreen kassa of tablet-oplossing staat vrij. De afbeeldingen op deze pagina zijn indicatief hoe het systeem gebruikt kan worden, deze producten zijn niet inbegrepen bij de prijs. U kunt er voor kiezen om de terminal te bestellen via Flow XL of om zelf een tablet of PC aan te schaffen.

Randapparatuur

 • Kassalade
 • Barcodescanner
 • Klantendisplay
 • Keukenprinter

Meer weten?

klik hier voor een filmpje over dit kassasysteem.

Een demonstratie op locatie of meer informatie over de mogelijkheden van de Tabby?

Neem vrijblijvend contact op

Flow XL Kassasystemen

Flow XL heeft zich de laatste jaren volledig en succesvol gericht op winkelautomatisering met het software systeem StoreContrl.

Uiteraard biedt Flow XL de mogelijkheid naar u toe te komen, om op uw locatie uitgebreide informatie over het bedrijf en de kassasystemen te verstrekken.

Over Flow XL

Oranjelaan 6
7811 GL Emmen

0591 67 71 22

KvK 01160916

Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn