Webshop koppeling

Beheer zoveel webshops als je wilt met StoreContrl Cloud

Door de unieke "veel-op-veel" structuur van StoreContrl Cloud is het mogelijk om een onbeperkt aantal webshops aan uw StoreContrl Cloud systeem te koppelen.

Voorraden over alle webshops worden real-time bijgewerkt. Dus wanneer u een product op één webshop verkoopt, dan wordt de voorraad op alle webshops meteen bijgewerkt. Dit voorkomt nee verkoop, en scheelt u een hoop werk.

Beheer alle webshops eenvoudig vanuit één scherm

In het webshopshop beheer scherm van StoreContrl Cloud kunnen alle orders eenvoudig vanuit één scherm worden afgehandeld. Webshopbeheer geeft duidelijk aan van welke webshop de aankoop komt, of dat de order is afgehandeld en waar het product vandaan moet komen.

Maar het annuleren of corrigeren van een weborder of de status van de orders vindt u makkelijk vanuit dit scherm.

Intelligente afhandeling

Wij hebben onze webshopbeheer ontwikkeld vanuit gemak. Is de webshopvoorraad gekoppeld aan de voorraad van de winkel(s)? Dan bekijkt StoreContrl waar het product het beste vandaan verzonden kan worden. Zo kijkt de webshopbeheer waar de bestelde producten van één order liggen zodat alles vanuit één winkel verzonden kan worden. Dat scheelt u een hoop handelingen én verzendkosten.

Kan de order niet gecombineerd worden dan verdeeld StoreContrl de order netjes over de winkels. Natuurlijk kunt u zelf ook bepalen waar de order terecht moet komen, het blijft tenslotte uw onderneming.

Koppeling met Magento

Magento

Het is mogelijk om StoreContrl te koppelen aan het populaire (open source) webshop software systeem Magento.

Ook maatwerk is mogelijk. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben ruime ervaring met het bouwen en aanpassen van reeds bestaande koppelingen.

Meer weten?

Meer informatie over de mogelijkheden van de StoreContrl webshopkoppeling?

Neem vrijblijvend contact op

Flow XL Kassasystemen

Flow XL heeft zich de laatste jaren volledig en succesvol gericht op winkelautomatisering met het software systeem StoreContrl.

Uiteraard biedt Flow XL de mogelijkheid naar u toe te komen, om op uw locatie uitgebreide informatie over het bedrijf en de kassasystemen te verstrekken.

Over Flow XL

Oranjelaan 6
7811 GL Emmen

0591 67 71 22

KvK 01160916

Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn