StoreContrl Certified dealer

Over Flow XL Kassasystemen

Flow XL heeft zich volledig en succesvol gericht op winkelautomatisering met het software systeem StoreContrl.

Flow XL is StoreContrl Certified dealer, een software kassasysteem dat vooral bekend staat vanwege de sterke functionaliteit, en de veelzijdige inzetbaarheid.

In de tijd van deze snelle technologische ontwikkelingen wil Flow XL haar klanten ontzorgen. Door processen makkelijk te maken, gebruiksvriendelijke systemen en natuurlijk de juiste ondersteuning willen wij het u gemakkelijker maken.

Uiteraard komen wij graag naar u toe, om bij u in de winkel meer informatie over het bedrijf en de mogelijkheden van het kassasysteem te geven.

StoreContrl Certified dealer

De kassasoftware van StoreContrl is speciaal gebouwd voor winkeliers. Met de jarenlange ervaring kan de gebruiker erop vertrouwen dat StoreContrl het betrouwbare systeem is waarop een onderneming gebouwd kan worden.

Met StoreContrl Cloud is winkelautomatisering naar een nieuw niveau gebracht. Dankzij revolutionaire functies is StoreContrl Cloud een bijzondere ervaring voor de winkelier in de retail.

Flow XL Kassasystemen

Flow XL heeft zich de laatste jaren volledig en succesvol gericht op winkelautomatisering met het software systeem StoreContrl.

Uiteraard biedt Flow XL de mogelijkheid naar u toe te komen, om op uw locatie uitgebreide informatie over het bedrijf en de kassasystemen te verstrekken.

Over Flow XL

Oranjelaan 6
7811 GL Emmen

0591 67 71 22

KvK 01160916

Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn