Kassasystemen, kassasoftware & winkel automatisering

StoreContrl Cloud kassasysteem

StoreContrl Cloud is volledig opnieuw ontwikkeld met de toekomst in het achterhoofd. Vanaf nu kunt u altijd en overal aan het werk. Doordat StoreContrl Cloud volledig web-based is kunt u altijd aan het werk zolang er maar een internetverbinding aanwezig is.
StoreContrl Cloud is uitermate geschikt voor de winkelier die intensief bezig is met de onderneming en klaar wilt zijn voor de toekomst.

Met StoreContrl Cloud is gebruikersgemak naar een hoger niveau als ooit te voren getild. Alles is van tafel geveegd en we zijn met een blanco blad opnieuw begonnen. StoreContrl Cloud moest clean, intuïtief, effectief en mooi zijn. Zo hebben we elk detail verfijnd in zowel onze back-end als in onze kassa.

Het resultaat? StoreContrl Cloud in een strak nieuw jasje, maar wel met het vertrouwde gebruikersgemak.

Cloud voorraadoverzicht

Voorraadbeheer

Met het StoreContrl Cloud kassasysteem heeft u de controle. U bepaalt zelf wat u wilt zien, tenslotte heeft u uw eigen manier van werken.

De productenkaarten in dit kassasysteem is nu nog overzichtelijker, zodat u nog effectiever kunt werken. Het toevoegen van de productgegevens, inzicht in de historie, het invoeren van een bestelling, alles gaat vanuit één overzichtelijk scherm. Zo werkt u nog prettiger.

Interfiliaal (StoreContrl Cloud)

Interfiliaalverkeer kan een hele klus zijn. Met het StoreContrl Cloud kassasysteem wordt dit makkelijk gemaakt. In één enkel scherm ziet u het overzicht van al het interfiliaal verkeer, en maakt u met het zelfde gemaakt een nieuw transport aan.

Zo werkt StoreContrl Cloud voor u, en niet andersom.

 

Cloud kassa

 

Kassasysteem

De nieuwe kassa van StoreContrl Cloud is een pareltje om te zien. Maar belangrijker nog, hij is volledig opnieuw gebouwd voor StoreContrl Cloud. Met de nieuwe kassa heeft u nog meer overzicht, werkt alles nog intuïtiever, en kunt u nog sneller uw aankopen afhandelen.

U kunt nu nog meer ingescande producten zien zonder dat u hoeft te scrollen en de orderafhandeling is nog eenvoudiger gemaakt.

 

Kasopmaak overzicht

Contactenbeheer

Uw klanten, leverancier en uw medewerkers staan centraal in uw onderneming. Dat begrijpt StoreContrl Cloud, daarom is er een uitgebreid contactenbeheer voor uw kassasysteem ontwikkeld. Er is een duidelijke opsplitsing tussen uw klanten, leveranciers en medewerkers zodat u altijd overzicht houdt.

Om het geheel nog persoonlijker te kunnen maken kunt u nu zelfs foto's toevoegen en uitgebreide notities aan uw contacten toekennen.

Filiaal beheer (StoreContrl Cloud)

StoreContrl Cloud is gebouwd om mee te kunnen groeien met uw onderneming. Of u nu 1 of 100 filialen heeft, het kassasysteem van StoreContrl Cloud is het juiste pakket voor u.

Het beheren van de filialen gaat eenvoudig vanuit de web-based back-end in de cloud. Zo heeft u altijd en overal inzicht in alle gegevens van uw filialen.

Het beheren van één filiaal is net zo eenvoudig als het beheren van 100 filialen. Dat maakt StoreContrl Cloud het kassasysteem dat altijd voor u klaar staat.

Meer weten?

Een demonstratie op locatie of meer informatie over de mogelijkheden van het Cloud kassasysteem?

Neem vrijblijvend contact op

Flow XL Kassasystemen

Flow XL heeft zich de laatste jaren volledig en succesvol gericht op winkelautomatisering met het software systeem StoreContrl.

Uiteraard biedt Flow XL de mogelijkheid naar u toe te komen, om op uw locatie uitgebreide informatie over het bedrijf en de kassasystemen te verstrekken.

Over Flow XL

Oranjelaan 6
7811 GL Emmen

0591 67 71 22

KvK 01160916

Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn