Nieuwe kassa? Zorg dat u er op tijd mee start!

StoreContrl Cloud is een softwareprogramma dat, in combinatie met hardware, een winkel(keten) compleet automatiseert. Het kassaprogramma is zeer gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Met aanpassingen in de programmatuur maken we het kassascherm naar uw wensen op maat. Hierdoor kunnen zowel ervaren als onervaren computergebruikers zonder tijdrovende trainingen snel aan de slag. Het backofficeprogramma draait ‘in de cloud’. U kunt altijd en overal bij uw gegevens via PC, laptop of Tablet en u kunt aanpassingen direct toepassen. Het voorraadbeheersysteem van StoreContrl wordt in de cloud gehost. Hierdoor zijn alle gegevens in uw back-office altijd up-to-date en veilig opgeslagen in een datacenter. Ook worden verbeteringen of nieuwe versies automatisch doorgevoerd zodat uw software altijd up-to-date is.

Voordat u tot aankoop overgaat zijn er al vele gesprekken en demo's geweest. Aan de hand daarvan gaan we voor u een systeem en backoffice samenstellen waarbij wij niets anders doen dan rekening houden met de wensen van onze klant. U kunt er dus niet vroeg genoeg bij zijn!

Maak nu een vrijblijvende, voor u passende afspraak!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Flow XL Kassasystemen

Flow XL heeft zich de laatste jaren volledig en succesvol gericht op winkelautomatisering met het software systeem StoreContrl.

Uiteraard biedt Flow XL de mogelijkheid naar u toe te komen, om op uw locatie uitgebreide informatie over het bedrijf en de kassasystemen te verstrekken.

Over Flow XL

Oranjelaan 6
7811 GL Emmen

0591 67 71 22

KvK 01160916

Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn