Winkelautomatisering

Wij leveren de perfecte hard- en software oplossing voor uw winkel en zorgen dat het beter gaat functioneren!

U als eigenaar of manager van een retailonderneming wordt er ongetwijfeld dagelijks mee geconfronteerd. Gebrek aan inzicht in cijfers en omzetten. U zoekt het liefst naar betrouwbare cijfers om gefundeerd uw winkel en personeel aan te kunnen sturen. Welke leveranciers of merken en zelfs welke maten leveren u de grootste omloopsnelheid en het hoogste rendement op? Of inzicht in het rendement van mijn marketingactie zodat u dit ook kunt aan- en bijsturen. Hoe controleer, begeleid en motiveer ik mijn personeel? En hoe stuur ik de verschillende filialen aan?

StoreContrl winkelautomatisering

StoreContrl winkelautomatisering biedt al deze informatie en geeft u daar een goed inzicht in. Aan de hand van StoreContrl rapportages kunt u voortaan gefundeerde beslissingen nemen en geeft u de mogelijkheid naar het doel te werken waar u constant aan werkt: meer omzet en betere resultaten en grotere effectiviteit in uw organisatie!

En dit doet u in een gebruiksvriendelijk en resultaatgericht systeem in de cloud. Naast de uitgebreide rapportages die StoreContrl winkelautomatisering standaard heeft, beschikt u in de cloud de mogelijkheid inzicht te krijgen in alles wat belangrijk is voor uw onderneming.

Totaaloplossing in uw winkel of filiaal bedrijf

Daarnaast zorgen wij voor een totaaloplossing in uw winkels onder andere door koppelingen met een webshop, administratieprogramma, nieuwsbrief systeem etc. Prachtige touchscreen kassasystemen krijgen een goede plek in uw winkel(s) samen met producten zoals barcode scanner, bonprinter en geldlade. Heeft u daarnaast extra wensen? Dan zoeken onze medewerkers naar de best passende oplossing voor uw onderneming in combinatie met een klant vriendelijke helpdesk.

Wij ondersteunen u door ons ervaren supportteam en zorgen dat uw problemen onmiddellijk worden opgelost, dit in combinatie met verschillende SLA ( service level agreement), wij adviseren u daarnaast met slimme strategieën om meer klanten te lokken of om een product sneller te laten verkopen.

Lees meer over de verschillende hardware onderdelen van het StoreContrl kassasysteem in onze webshop.

Flow XL Kassasystemen

Flow XL heeft zich de laatste jaren volledig en succesvol gericht op winkelautomatisering met het software systeem StoreContrl.

Uiteraard biedt Flow XL de mogelijkheid naar u toe te komen, om op uw locatie uitgebreide informatie over het bedrijf en de kassasystemen te verstrekken.

Over Flow XL

Oranjelaan 6
7811 GL Emmen

0591 67 71 22

KvK 01160916

Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn